Achterhaal perceelgrenzen, voorkom twijfels bij potentiële kopers en voorkom conflicten met buren of los deze juist op door duidelijkheid te creëren. Krijg zekerheid over de grenzen van het perceel met het onderstaande product.

Voor € 7,95 bestel je al een Kadaster kaart rapport in A4 papier formaat. Er wordt gebruik gemaakt van officiële data. De ligging van een perceel wordt getoond. Er wordt veel nuttige informatie verschaft. De volgende informatie wordt gedeeld met degene die deze Kadaster kaart koopt in de vorm van een rapport: De kadastrale kaart voor het perceel en de omliggende percelen, streetview-foto’s, de omgevingskaart voor het perceel en de kadastrale gemeentenaam, de kadastrale aanduiding en de adressen in het perceel.

Kadasterdata

Wanneer je niet meer precies weet waar je tuin begint of eindigt worden de perceelsgrenzen toch netjes bijgehouden in registers. De kadastrale kaart geeft de maten van een perceel. De Kadastrale kaart is een bestand welke onze landmeetkundige voorzien van maten. De kaart wordt met haar kadasterdata voorzien in meters en centimeters in A4-formaat.

KadastraleKaart.com kan van ieder perceel de kaart leveren met maten. Het grondperceel waar de woning op gevestigd is met de geregistreerde bebouwing wordt geleverd. Ook kan het voorkomen dat je de eigenaar van andere percelen bent. Indien je een kaart wilt ontvangen van deze percelen moet je contact opnemen met de klantenservice.
Nederland

Kadaster kaart in Nederland

Er hoort altijd bij één adres maar één perceel in Nederland. De kaart met bijbehorende perceel wordt geleverd op basis van een adres. De maatvoering van de Kadastrale kaart is niet rechtsgeldig. Het is de bedoeling dat je in goed overleg met de buren de erfgrens kan bepalen. Er kan een afwijking ontstaan bij het vertalen van de kaarten waardoor maten minimaal kunnen afwijken. De kadastrale kaart is in A4 papierformaat direct te downloaden en bevat officiële data en actuele informatie.